• darkblurbg
    De slimme manier van financieren

Lease uw bedrijfswagen

Lease One is de specialist in leasing. Zet u liever uw cashflow in voor de groei van uw onderneming dan is Financial Lease de oplossing. Als uw onafhankelijke partner zoeken wij de beste lease constructie voor bedrijfswagens. Financial Lease is voor u een fiscaal aantrekkelijke financiering met voordelen ten opzichte van een traditionele financiering. Een Lagere maandtermijn dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en maandbedrag. Dus geen financiële verrassingen achteraf.

Lease offerte aanvragen

De belangrijkste voordelen:

  • De auto wordt volledig uw eigendom
  • Vrije keus van merk en autodealer
  • Voor nieuwe en gebruikte bedrijfswagens
  • U behoudt uw bestaande cashflow
  • Acceptabele maandlasten
  • Mogelijkheid op investeringsaftrek
  • Tussentijds aflossen mogelijk

Investeren zonder (veel) liquiditeitsverlies

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers omdat u een investering doet zonder dat dit direct ten koste gaat van uw liquiditeit. U wordt economisch eigenaar van uw wagen waardoor u uw bedrijfswagen op de balans kunt activeren. U kiest zelf de hoogte van uw aanbetaling die u kunt voldoen (inruil van uw huidige auto bijvoorbeeld). Ook kunt u kiezen voor een slottermijn in uw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de bedrijfswagen. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.

Een aantrekkelijke bedrijfswagen verzekering

De verzekering bestaat uit een unieke All-Risk verzekering, welke in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw bedrijfswagen dekt. Hiermee sluit u elk risico uit. Om op de weg goed verzekerd te zijn, is een ongevallen inzittenden verzekering en rechtsbijstand standaard opgenomen in de verzekeringspremie. Bereken hier uw verzekeringspremie.

Reparatie, onderhoud en banden

U kunt uw eigen dealer kiezen voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. De kosten zijn separaat en niet inbegrepen in de maandtermijn.