Lease One

● Volledig eigenaar van de auto ● Vrije keus van merk en autodealer ● Acceptabele maandlasten

Sale en leaseback. Je eigen auto opnieuw leasen.

Heb je een auto in eigendom, maar heb je tijdelijk behoefte aan extra financiële ruimte? Dan is sale en leaseback wellicht een interessante optie voor jou. Met sale en leaseback verkoop je jouw auto aan de leasemaatschappij en huur je deze vervolgens terug. Zo beschik je direct over extra liquide middelen en behoud je toch het gebruik van de bedrijfsmiddelen.

Bij sale en leaseback verkoop je jouw auto tegen een afgesproken verkoopprijs. Vervolgens betaal je een vast bedrag per maand om je auto terug te huren. Je blijft dus het gebruik behouden, terwijl de leasemaatschappij eigenaar wordt. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als je behoefte hebt aan extra financiële ruimte voor investeringen in bijvoorbeeld groei of innovatie.

Sale en leaseback | Lease One | leaseone.nl

Interessante optie voor extra financiele ruimte

Met sale en leaseback beschik je over extra financiële ruimte, terwijl je toch het gebruik van jouw bedrijfsmiddelen behoudt. Bovendien kun je de leasekosten opvoeren als zakelijke kosten, wat weer gunstig kan zijn voor je belastingaangifte. Sale en leaseback is een flexibele oplossing, waarbij je zelf de keuze hebt welke bedrijfsmiddelen je wilt verkopen en terughuren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van sale en leaseback voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze lease-experts en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat je over de financiële ruimte beschikt om jouw bedrijf te laten groeien.

Particulier lenen doe je bij Lenen op Maat

Via Lenen op Maat kun je veilig en betrouwbaar lenen. Als onafhankelijk intermediair zoeken wij de oplossing die het beste bij je past. Wij onderscheiden ons door kennis en snelheid. Met een team ervaren adviseurs nemen wij de zorg van jouw kredietaanvraag volledig uit handen.

Lenen op Maat | Lease One | leaseone.nl
1Chat met ons