• darkblurbg
    De slimme manier van financieren

Financial Lease

Financial Lease is voor u een fiscaal aantrekkelijke financiering met voordelen ten opzichte van een traditionele financiering. Een Lagere maandtermijn dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en maandbedrag. Dus geen financiële verrassingen achteraf.

Investeren zonder (veel)liquiditeitsverlies

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers omdat u een investering doet zonder dat dit direct ten koste gaat van uw liquiditeit. U wordt economisch eigenaar van uw wagen waardoor u uw auto op de balans kunt activeren. U kiest zelf de hoogte van uw aanbetaling die u eventueel kunt voldoen. (inruil van uw huidige auto bijvoorbeeld). Ook kunt u kiezen voor een slottermijn in uw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.

Een aantrekkelijke Auto verzekering.

De verzekering bestaat uit een unieke All-Risk verzekering, welke in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de dagwaarde van uw auto dekt. Hiermee sluit u elk risico uit. Om op de weg goed verzekerd te zijn, is een ongevallen inzittenden verzekering en rechtsbijstand standaard opgenomen in de verzekeringspremie.

Reparatie, onderhoud en banden.

U kunt uw eigen dealer kiezen voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. De kosten zijn separaat en niet inbegrepen in de maandtermijn.

De voordelen op een rijtje:

  • Activering van de auto op uw balans
  • Mogelijkheid van een investeringsaftrek
  • Lager maandbedrag dankzij slottermijn is mogelijk
  • Een aanbetaling behoort tot de mogelijkheden
  • Een vast termijnbedrag met een vaste rente
  • Tussentijds extra aflossen is mogelijk