Lease One

● Volledig eigenaar van de auto ● Vrije keus van merk en autodealer ● Acceptabele maandlasten

Lease jouw zakelijke auto

Lease One is de specialist in leasing. Zet je liever jouw cashflow in voor de groei van uw onderneming, dan is Financial Lease de oplossing. Als uw onafhankelijke partner zoeken wij de beste lease constructie voor zowel personen-  als bedrijfswagens.

Financial Lease is voor jou een fiscaal aantrekkelijke financiering met voordelen ten opzichte van een traditionele financiering. Een Lagere maandtermijn dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en maandbedrag. Dus geen financiële verrassingen achteraf.

Personenauto's | Lease One | leaseone.nl

Investeren zonder liquiditeitsverlies

Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers omdat je een investering doet zonder dat dit direct ten koste gaat van jouw liquiditeit.

Je word economisch eigenaar van jouw wagen waardoor je jouw auto op de balans kunt activeren. Je kiest zelf de hoogte van uw aanbetaling die je eventueel kunt voldoen (inruil van je huidige auto bijvoorbeeld). Ook kun je kiezen voor een slottermijn in jouw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoef je de waarde van de auto niet volledig af te lossen.

Jouw maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.

Particulier lenen, doe je bij Lenen op Maat

Via Lenen op Maat kun je veilig en betrouwbaar lenen. Als onafhankelijk intermediair zoeken wij de oplossing die het beste bij je past. Wij onderscheiden ons door kennis en snelheid. Met een team ervaren adviseurs nemen wij de zorg van jouw kredietaanvraag volledig uit handen.

Lenen op Maat | Lease One | leaseone.nl
1Chat met ons