Lease One

● Volledig eigenaar van de auto ● Vrije keus van merk en autodealer ● Acceptabele maandlasten

Leasen voor starters en ZZP´ers

Als startende ondernemer of ZZP’er kan het lastig zijn om direct grote investeringen te doen in bedrijfsmiddelen, zoals een auto. Financial lease kan dan een aantrekkelijke optie zijn. Met financial lease kun je namelijk gebruik maken van het gewenste bedrijfsmiddel, zonder dat je deze direct hoeft aan te schaffen.

Ook voor startende ondernemingen en zelfstandigen hebben wij diverse mogelijkheden om snel en voordelig een auto te leasen. Je kunt direct aan de slag met jouw bedrijf.

Ondernemer | Lease One | leaseone.nl

Leasen zonder jaarcijfers

Als ondernemer wil je graag een auto of bedrijfswagen leasen zonder gedoe. En vaak beschik je als starter ook nog niet of jaarcijfers. In veel gevallen is het bij ons toch mogelijk om met een aanbetaling de auto te leasen zonder jaarcijfers.  Dit scheelt enorm veel rompslomp; jouw financial lease aanvraag is super snel geregeld.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van leasen zonder jaarcijfers? Neem dan contact op met een van onze lease-experts en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw bedrijf. Wij denken graag met je mee.

Particulier lenen? Dat doe je bij Lenen op Maat

Via Lenen op Maat kun je veilig en betrouwbaar lenen. Als onafhankelijk intermediair zoeken wij de oplossing die het beste bij je past. Wij onderscheiden ons door kennis en snelheid. Met een team ervaren adviseurs nemen wij de zorg van jouw kredietaanvraag volledig uit handen.

Lenen op Maat | Lease One | leaseone.nl
1Chat met ons